PeoplesQuality

PeoplesQuality is een organisatie die Gerard Wijma is gestart en al sinds 2004 actief is op het gebied van outplacement, loopbaanbegeleiding, persoonlijke coaching, re-integratie, eerste en tweede spoor, werving en selectie, Iso certificering en kwaliteitsverbeterprogramma’s en geeft advies op het gebied van Personeelszorg en Kwaliteitszorg. Wij leveren op maat gesneden oplossingen. Vooral gespecialiseerd in  kleine en middelgrote organisaties.

Door een uitgebreid landelijk netwerk aan specialisten en bundeling van kwaliteit kunnen we ook grotere trajecten aan.

 

Contact opnemen

Wilt u contact met Peoples Quality opnemen? Stuur dan een e-mail of bel  06 55894001. U kunt ook het online contactformulier invullen. 

 

Contactgegevens

Peoples Quality
Rozendael 39
8431 PD  Oosterwolde
Tel: 06 55894001
E-mail: info@peoplesquality.nl
W www.peoplesquality.nl

12 + 7 =

peoples quality Gerard Wijma

Het belang van een doordacht beleid op het gebied van Personeelszorg en Kwaliteitszorg neemt alleen maar toe. Vooral MKB-bedrijven zijn lang niet altijd in staat om dit zelf professioneel  te organiseren en nemen wij deze zorg graag van u over.

Voor meer informatie nodigen wij u verder uit om te kijken op onze website. Uiteraard zijn wij graag bereid om u telefonisch of tijdens een bezoek te woord te staan en ons uitgebreid HRM pakket verder te bespreken.

Gerard Wijma.