Met behoud van de kwaliteit zijn de werkprocessen slim aangepast en versoepeld.

U bent uniek in uw werkzaamheden! Wij kunnen u helpen.

Wanneer verwacht je dat je weer aan het werk bent? En wanneer als je begeleid wordt?

Re-integratie 1e en 2e spoor voor werknemers

 

Langdurig ziek zijn brengt zowel privé als zakelijk veel veranderingen met zich mee. Tal van regels komen in beeld, voor jou en voor je werkgever. De Arbo-arts, de arbeidsdeskundige en het UWV spelen een leidende rol in het proces.

 

Het re-integratietraject is maatwerk en wordt vastgelegd in jouw individuele Plan van Aanpak. Vaak is dat een mix van individuele gesprekken, vaardigheidstrainingen en jobhunting door jou en je coach. Daarbij profiteer je van de expertise, arbeidsmarktkennis en het netwerk van de coaches. Alle coaches van PeoplesQuality hebben allemaal een zeer ruime ervaring in outplacement en re-integratie, aangevuld met ruime HR-ervaring en specifieke kennis van werving en selectie.

 

Onze trajecten voldoen aan de eisen in de Wet Verbetering Poortwachter, onze rapportages aan de werkgever zijn UWV-proof. Maak vrijblijvend en kosteloos kennis met onze ervaren re-integratie coaches en bekijk wat wij voor jou kunnen betekenen.

 

Voor meer informatie kijk ook even op de site van : www.adviesgroepmensenwerk.nl

 

Adviesgroep Mens & Werk bestaat uit 12 deskundige zelfstandige ondernemers die per 1 januari 2010 hun krachten hebben gebundeld. Dat betekent dat zij vanuit zelfstandigheid tezamen een breed pakket van diensten aanbieden op het gebied van gezondheid, veiligheid en welzijn.